Activitats 2013
Un futur més bo     Fent amics
   

Jornada nadalenca de sensibilització sobre els drets de la infància i l’adolescència, especialment els més vulnerables.

 Llegir +
   

Celebració que té per objectiu sensibilitzar sobre les diferents capacitats i recaptar fons per a les set entitats que integren Down Catalunya.

 Llegir +
Dia sense gluten     3r. sopar solidari
   

Jornada festiva que té per finalitat informar i sensibilitzar la societat sobre la malaltia celíaca. A aquesta celebració s’hi van sumar 4.300 persones.

 Llegir +
   

Nit solidària que té per objectiu recaptar fons per al projecte Nous Horitzons, que engloba quatre projectes de suport a joves en risc d’exclusió sociolaboral.

 Llegir +
2ª. edició Cursa Solidària     “Posa’t la gorra”
   

1.700 corredors van participar en aquesta iniciativa solidària. La recaptació de la cursa es destina a la Fundació Estela de Tarragona, un centre per a la discapacitat psíquica.

 Llegir +
   

PortAventura va tornar a ser l’escenari d’aquesta festa solidària, que té la finalitat de recaptar fons per contribuir a la millora d’infants i joves amb càncer i els seus familiars.

 Llegir +
Dia del Nen     Jornada del cor
   

Més de 800 nens i joves residents en centres d’acollida de Catalunya van visitar PortAventura. Una jornada festiva per fomentar els valors de l’amistat.

 Llegir +
   

Jornada organitzada per sensibilitzar i promoure, especialment entre els més joves, hàbits de vida saludables.

 Llegir +
Zona de joc terapèutic     Alimentació infantil
   

Conveni per portar a terme un innovador projecte d’estimulació comunicativa i d’una zona de joc terapèutic per a infants amb necessitats especials.

 Llegir +
   

La Fundació PortAventura dóna productes d’alimentació i higiene per a bebès de fins a 18 mesos que es distribuiran entre les famílies més vulnerables.

 Llegir +
Nens i famílies amb càncer     Kit d’aliments
   

La Fundació ha finançat l’adequació d’una sala de descans a “La Casa dels Xuklis” per a infants amb càncer i els seus familiars.

 Llegir +
   

Es financen kits d’aliments de primera necessitat adreçats a famílies en risc d’exclusió social de Vila-seca.

 Llegir +
Eclèctic Festival     “Agafa’t al 21”
   

Col·laboració en el festival d’arts escèniques des de la discapacitat de Tarragona, una mostra que pretén potenciar la igualtat d’oportunitats.

 Llegir +
   

Servei d’inserció sociolaboral per a persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.

 Llegir +
“Teaming 2013”     Agenda d’esdeveniments
   

Iniciativa solidària mitjançant la qual els treballadors de PortAventura poden aportar voluntàriament 1 euro de la seva nòmina, que es destina a 2 projectes solidaris.

 Llegir +
   

Estigues informat sobre les activitats i accions solidàries que estem organitzant per a la temporada 2014.

 Llegir +
Fundació privada PortAventura
Tel. + 34 977 77 90 00 | E-mail: fundacio@fundacioportaventura.org
www.fundacioportaventura.org
Et recordem que les teves dades personals són objecte de tractament per part de la Fundació Privada PortAventura per a la prestació dels serveis i/o productes que ens has sol·licitat. T'informem també que tens la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades, mitjançant comunicació escrita a l'adreça de correu electrònic fundacio@fundacioportaventura.orgo bé, a la nostra adreça postal: Fundació PortAventura, Av. Alcalde Pere Molas, km.2. 43480 Vila-seca (Tarragona).

Et recordem també que tens la possibilitat de donar-te de baixa d'aquest servei mitjançant comunicació escrita a l'adreça de correu electrònic fundacio@fundacioportaventura.org.
Si us plau, penseu en la vostra responsabilitat mediambiental abans d’imprimir aquest correu electrònic.