Activitats 2012
20/11/2012
2n Sopar Solidari

Més de 700 persones van participar el passat 25 d'octubre en aquest esdeveniment, la recaptació es destinarà a la compra d'aliments de primera necessitat per abastir el Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona.

 Llegir +

1Ē Cursa Solidāria de la Fundaciķ PortAventura     Els empleats col.laboren amb el Banc dels Aliments
   

Uns 1.200 corredors van participar en aquesta jornada que va unir esport i solidaritat i va servir per recaptar fons per al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. El passat diumenge 4 de novembre es va celebrar la 1 ª Cursa Solidària de la Fundació PortAventura.

 Llegir +
   

Durant tot el mes d'octubre i en paral lel a l'organització del 2n Sopar Solidari i la 1a Cursa Solidària, la Fundació PortAventura, amb el suport del Servei d'Atenció a l'Empleat de PortAventura, va organitzar una campanya de recollida d'aliments entre els treballadors de la Companyia.

 Llegir +
IV trobada 'Fent Amics'     Festa solidāria 'Posa’t la gorra'
   

El passat 6 d'octubre Down Catalunya i la Fundació PortAventura va organitzar per quart any consecutiu la trobada "Fent Amics". Més de 4.000 persones van participar en aquesta festa. Un dia ple d’emocions amb els nens i joves de Down Catalunya.

 Llegir +
   

Diumenge passat 3 de juny PortAventura va acollir la desena edició de la festa solidària “Posa’t la gorra”. Gairebé 13.000 persones mobilitzades per aquesta festa solidària organitzada per AFANOC i la Fundació PortAventura.

 Llegir +
Dia del Nen 2012 amb els nens de la Fundaciķ Soņar Despierto     El projecte 'Hort Terapčutic Aigües Verds'
   

El 12 de maig 624 infants i joves de centres residencials i d'acollida de Catalunya juntament amb els seus educadors i voluntaris van ser els protagonistes d'una jornada d'integració social, un dia on els nens van compartir amb els seus companys moltes activitats lúdiques i emocionals.

 Llegir +
   

La Fundació Privada PortAventura i l’Associació MENT i SALUT “La Muralla”, varen signar el dia 21 de desembre de 2011 un conveni amb la voluntat d’establir una col·laboració per a donar suport, durant l’any 2012, al projecte “Hort Terapèutic Aigües Verds” que l’esmentada Associació duu a terme.

 Llegir +
Fundació privada PortAventura
Tel. + 34 977 77 90 00 | E-mail: fundacio@fundacioportaventura.org
www.fundacioportaventura.org
Et recordem que les teves dades personals són objecte de tractament per part de la Fundació Privada PortAventura per a la prestació dels serveis i/o productes que ens has sol·licitat. T'informem també que tens la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades, mitjançant comunicació escrita a l'adreça de correu electrònic fundacio@fundacioportaventura.orgo bé, a la nostra adreça postal: Fundació PortAventura, Av. Alcalde Pere Molas, km.2. 43480 Vila-seca (Tarragona).

Et recordem també que tens la possibilitat de donar-te de baixa d'aquest servei mitjançant comunicació escrita a l'adreça de correu electrònic fundacio@fundacioportaventura.org.
Si us plau, penseu en la vostra responsabilitat mediambiental abans d’imprimir aquest correu electrònic.