Resum d'activitats 2015
Desembre 2015
Dia dels Petits Valents     5č. Sopar solidari
   

En aquesta jornada lúdica, l’hospital vol retre homenatge a tots els “Petits Valents” hospitalitzats a Sant Joan de Déu; petits que s’enfronten amb coratge i valentia a la situació que els ha tocat viure.

 Llegir +
   

Amb el PortAventura Convention Centre com a escenari, el sopar benèfic, que ha celebrat la seva 5a. edició, va aconseguir recaptar 82.000€, destinats a 3 entitats.

 Llegir +
Fent amics     I Torneig de golf solidari
   

Down Catalunya i la Fundació PortAventura van organitzar el dissabte 3 d'octubre i per setè any consecutiu la trobada “Fent Amics amb Down Catalunya”. Prop de 5.300 persones ens van acompanyar per participar en aquesta festa solidària.

 Llegir +
   

El torneig celebrat el 3 d’octubre a Lumine Golf Club ha superat les expectatives. Es van reunir més de 75 participants: empreses de tots els sectors, entitats públiques i persones particulars i esportistes sensibilitzades a recolzar causes benèfiques.

 Llegir +
Dia Sense Gluten     Posa't la Gorra
   

L'Associació Celíacs de Catalunya, amb el suport de la Fundació PortAventura, va celebrar el diumenge 20 de setembre la jornada “Un dia sense gluten” a PortAventura Park.

 Llegir +
   

L’Associació de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya (AFANOC) i la Fundació PortAventura, el diumenge 7 de juny van organitzar a PortAventura Park i en solidaritat amb el càncer infantil la seva tretzena jornada de la festa solidària “Posa’t la gorra”.

 Llegir +
4Ē ediciķ Cursa Solidāria     Jornada del Cor
   

La Fundació PortAventura amb el suport tècnic de Tretzesports el diumenge 24 de maig van organitzar a PortAventura Resort la quarta edició de la Cursa Solidària que va reunir uns 2.000 corredors entre adults, joves i infants.

 Llegir +
   

Fundació SHE, i l’AACIC CorAvant Fundació de Cardiopaties Congènites conjuntament amb la Fundació PortAventura, van organitzar el dissabte 9 de maig la tercera Jornada del Cor a PortAventura Park.

 Llegir +
Somriu per la infāncia     Pādel amb Tu
   

La FEDAIA, la Federació d'entitats d’atenció a la infància i l’adolescència que treballa amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, conjuntament amb La Fundació PortAventura i el suport de la Fundació Soñar Despierto van organitzar el dissabte 18 d’abril una gran festa per la infància a PortAventura Park.

 Llegir +
   

La Fundació PortAventura i l'Associació «Pàdel amb Tu» han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de combatre la discriminació i afavorir la integració de col·lectius en risc d’exclusió mitjançant l’esport.

 Llegir +
Visita de Nadal a hospitals     Teaming 2015
   

Woody i el Pare Noel han fet la seva tradicional visita nadalenca a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i Hospital Sant Joan de Reus per felicitar les festes als petits de la planta de Pediatria.

 Llegir +
   

Les dues entitats beneficiàries van ser finalment AFANOC i l'Aliança Espanyola de Famílies VHL. Com a novetat, el lliurament simbòlic de la donació es va realitzar al Fòrum de Benvinguda dels treballadors, el qual es realitza cada any just abans de l'obertura del resort.

 Llegir +
Agafa't al 21     Colˇlabora amb la fundaciķ
   

Durant aquest curs 2015‐2016 amb el projecte “Agafa’t al 21” que du a terme l’Associació Down Tarragona, ha assolit el compliment de l’objectiu principal del Projecte.

 Llegir +
   

Junts sumem més: la teva col·laboració pot marcar la diferència.

 Llegir +
Fundació privada PortAventura
Tel. + 34 977 77 90 00 | E-mail: fundacio@fundacioportaventura.org
www.fundacioportaventura.org
Et recordem que les teves dades personals són objecte de tractament per part de la Fundació Privada PortAventura per a la prestació dels serveis i/o productes que ens has sol·licitat. T'informem també que tens la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades, mitjançant comunicació escrita a l'adreça de correu electrònic fundacio@fundacioportaventura.orgo bé, a la nostra adreça postal: Fundació PortAventura, Av. Alcalde Pere Molas, km.2. 43480 Vila-seca (Tarragona).

Et recordem també que tens la possibilitat de donar-te de baixa d'aquest servei mitjançant comunicació escrita a l'adreça de correu electrònic fundacio@fundacioportaventura.org.
Si us plau, penseu en la vostra responsabilitat mediambiental abans d’imprimir aquest correu electrònic.