Resum d'activitats 2014
Decembre 2014
Somriu per la infāncia     Fent Amics
   

L’objectiu d’aquesta jornada és sensibilitzar la societat sobre la situació de risc d’exclusió de molts infants i joves, i el marc de referència és la Convenció dels Drets de la Infància.

 Llegir +
   

Volem donar a conèixer la importància de la incorporació social i la igualtat d’oportunitats de les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals és un dels objectius d’aquest esdeveniment.

 Llegir +
4t. Sopar solidari     Dia de la Celiaquia
   

S’organitza un sopar solidari amb la finalitat de recaptar fons per donar a organitzacions que treballen en benefici de les persones en risc d’exclusió amb capacitats diverses.

 Llegir +
   

S’organitza una jornada amb el propòsit de sensibilitzar la societat sobre la malaltia celíaca, produïda per una intolerància permanent al gluten, i fomentar la seva normalització en la vida quotidiana.

 Llegir +
3Ē Ediciķ Cursa Solidāria     Posa’t la gorra
   

Cursa solidària organitzada amb la finalitat de recaptar fons per donar a organitzacions que treballen en benefici de persones amb diferents capacitats.

 Llegir +
   

En solidaritat amb el càncer infantil, hem celebrat la dotzena edició de la cursa solidària. Familiars i amics dels nens i joves malalts van gaudir d’una jornada festiva amb l’objectiu de sensibilitzar el públic sobre aquesta malaltia.

 Llegir +
Jornada del Cor     Dia del Nen
   

Aquesta jornada que té com a objectiu sensibilitzar sobre les cardiopaties congènites, donar a conèixer la malaltia i oferir suport als afectats  i a les seves famílies, així com reduir els efectes de l’epidèmia cardiovascular que afecta la nostra societat.

 Llegir +
   

Una jornada de sensibilització per fomentar els valors de l’amistat i la integració social entre els diferents col·lectius, la societat en general, els nens i joves en risc d’exclusió social i el voluntariat.

 Llegir +
Agafa't al 21     Teaming 2014
   

Down Tarragona i la Fundació PortAventura han acordat donar continuïtat el 2014 al projecte “Agafa’t al 21”, després de la positiva experiència de col·laboració iniciada el 2012.

 Llegir +
   

L’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp i l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) de Tarragona, seran les dues entitats beneficiàries de la recaptació del Teaming 2014.

 Llegir +
Municipi de Salou     Voluntaris per Vila-seca
   

La Fundació PortAventura col·labora en un projecte educatiu per a persones amb capacitats diverses del municipi de Salou.

 Llegir +
   

La Fundació PortAventura i Voluntaris per Vila-seca van acordar perllongar el conveni de col·laboració iniciat fa dos anys.

 Llegir +
Colˇlabora amb la fundaciķ     4Ē Cursa Solidāria
   

Junts sumem més: la teva col·laboració pot marcar la diferència.

 Llegir +
   

El 14 juny de 2015 celebrarem la nostra Cursa la nostra Cursa Solidària. RESERVA LA DATA.

 Llegir +
Fundació privada PortAventura
Tel. + 34 977 77 90 00 | E-mail: fundacio@fundacioportaventura.org
www.fundacioportaventura.org
Et recordem que les teves dades personals són objecte de tractament per part de la Fundació Privada PortAventura per a la prestació dels serveis i/o productes que ens has sol·licitat. T'informem també que tens la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades, mitjançant comunicació escrita a l'adreça de correu electrònic fundacio@fundacioportaventura.orgo bé, a la nostra adreça postal: Fundació PortAventura, Av. Alcalde Pere Molas, km.2. 43480 Vila-seca (Tarragona).

Et recordem també que tens la possibilitat de donar-te de baixa d'aquest servei mitjançant comunicació escrita a l'adreça de correu electrònic fundacio@fundacioportaventura.org.
Si us plau, penseu en la vostra responsabilitat mediambiental abans d’imprimir aquest correu electrònic.